Verkoop van papegaaikooien tot palmnoten

Alles wat uw papegaai nodig heeft

Wilt u dat uw papegaai er gelukkig en gezond uitziet? Voeding is primordiaal, maar hoe ziet een evenwichtig dieet er uit? Een correct zadenmengsel, fruit en groeten, peulvruchten en noten, maar niet eender welke! Palmnoten zijn zeer geschikt, echter avocadopitten mogen echt niet! Animales levert voeding op maat en het nodige advies.

Animales biedt u de juiste toebehorens aan zoals zitstokken, zitschommels, drink en eetbakken. Speelgoed plaatsen in een papegaaienkooi is cruciaal. Papegaaien zijn sociale dieren die graag bezig zijn en een hekel hebben aan verveling. Het juiste accessoire plaatsen, helpt uw papegaai zijn nagels en bek op de juiste lengte te houden.

Een grote papegaai, zoals een grijze roodstaart of ara, heeft ruimte nodig. De juiste kooi kiezen is zeer belangrijk. Animales heeft een mooi assortiment papegaaikooien verkrijgbaar in verschillende kleuren.

We hebben ook een ruim aanbod in nestkasten vervaardigd in hardhout. Hier zijn de afmetingen van groot belang volgens de soort die er moet huisvesten.

Wenst u zelf meer te leren over de papegaaien, hun gewoontes en noden, aarzel niet en kom langs, wij hebben ook een heel gamma boeken die u zullen interesseren!

Op zoek naar palmnoten of vitamines voor uw papegaai ? Aarzel niet ons te contacten in Drongen bij Gent voor meer informatie! Wij helpen u graag verder!

Papegaaienkooien, speelgoed en voeding

Animales

Papegaaien: hun toebehoren, kooien, speelgoed en voeding in België!